El IoT Solutions World Congress arriba a Barcelona!

El IoT Solutions World Congress és el primer esdeveniment mundial que uneix Internet de les coses amb la indústria. Des de la seva primera edició el 2015, l’esdeveniment ha crescut fins a convertir-se en el referent global del IoT industrial, i en la reunió anual ineludible per als agents de la indústria. L’edició del 2019 tindrà lloc del 29 al 31 d’octubre a Barcelona!

El contingut se centrarà en 6 àrees dedicades: transport connectat, fabricació, energia, assistència sanitària, edificis i infraestructures i indústria oberta. A més del congrés i la zona d’exposicions, l’IOTSWC també acollirà 2 esdeveniments paral·lels: Blockchain Solutions World i l’AI & Cognitive Systems Forum.

 

El Congrés Mundial de Solucions IoT reunirá les millors ments de la indústria per tractar temes candents en el negocis IoT. Experts, actors clau i proveïdors de solucions tecnològiques de la indústria, presentaran casos d’ús clau de la tecnologia i mostraran com afecten les solucions a les indústries d’avui i del demà.

Les empreses líders participen com a patrocinadors i expositors a través de la seva seu global. Les companyies informàtiques més importants del món, plataformes de programari, fabricants de maquinari, professionals de les telecomunicacions ompliran les sales amb una discussió centrada en la transformació digital en diferents indústries, com ara transport connectat, agroalimentació, fabricació, salut, energia i utilitats, edificis i infraestructures, indústria oberta, tecnologies IoT transversals, blockchain i intel·ligència artificial.

 

No et perdis l’esdeveniment més tecnològic de la tardor! Compra les entrades clicant aquí  Els membres de la comunitat InnoÀpat tenen descomptes:

  • Entrada a les sales de conferències 50% de descompte amb el codi E6804294.
  • Entrada a l’expositori 50% de descompte amb el codi 63358ED1.  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *